MENU

TROUWALBUM

Wat anders kan de herinneringen meer tastbaar maken dan het trouwalbum?

Wij zien dit als de onmisbare kers op de taart. Wellicht dat we het trouwalbum op dit moment niet zodanig beschouwen, maar uiteindelijk lang nadat wij er niet meer zijn zal het een erfstuk zijn voor de volgende generaties.

Wij ontwerpen en leveren trouwalbums met de hoogste kwaliteit drukwerk, stevig papier en een zeer luxe uitstraling. Dit is alles gemaakt van materialen die de tand des tijds kunnen overleven. Jullie namen worden in een door jullie gekozen ontwerp met uv spotlak op de kaft geprint. Ook op de rug komen jullie namen te staan, terwijl aan de binnenzijde van de kaft jullie initialen worden afgebeeld. Onze albums hebben allemaal zogenoemde ‘lay-flat’ pagina’s. Dit wil zeggen dat wanneer het boek open ligt de pagina’s in zijn geheel vlak zijn. Dus geen bollingen zoals bij standaard fotoboeken.

 

Ontwerp
Vanuit jullie persoonlijke foto galerij kiezen jullie je favoriete foto’s. Deze foto’s krijgen prioriteit in het ontwerp. Het ontwerp wordt vervolgens via speciale online software aan jullie voorgelegd. Hierin kunnen jullie dan opmerkingen maken en wijzigingen aandragen. Deze verwerken wij om vervolgens weer het ontwerp voor te leggen totdat we, met jullie goedkeur, tot een definitieve versie komen. Deze wordt dan in productie gegeven waarbij we rekening moeten houden met een levertijd van ongeveer 4 weken.

Opties
Voor het ontwerp van de kaft zijn verschillende opties beschikbaar. Daarnaast hebben jullie de mogelijkheid om te kiezen voor een groter formaat album en kunnen er meer pagina’s toegevoegd worden zodat er ruimte is voor nog meer van jullie favoriete foto’s. Afhankelijk van het thema van de spread (dat wil zeggen; 2 pagina’s) is er namelijk ruimte voor bijvoorbeeld 1 tot ongeveer 10 foto’s, hoe meer foto’s des te kleiner ze worden afgebeeld uiteraard. Familie (ouders bijvoorbeeld) kunnen bij ons duplicaten bestellen. Hierover geldt een extra duplicaat korting.

TROUWALBUM

Voorbeeld Video

Bekijk deze video van ons voorbeeld album van de trouwdag van dit prachtig echtpaar met schattige kinderen

SLUIT MENU