MENU

OVER ONS

Bij de mooiste momenten van je leven behoren kunstwerken gemaakt te worden die tegen de tijd dat de herinneringen vervagen, een erfstuk zijn voor de komende generaties. Ze nemen je terug in de tijd alsof je letterlijk in een tijdmachine stapt. Dit is onze filosofie als het aankomt op fotografie.

Melvin & Melody

MELVIN & MELODY

In april van 2009 gaven wij elkaar het ja-woord en in november van 2011 werden wij de trotse ouders van een knap klein kereltje, de derde Mel! Vanuit onze thuisbasis in Zoetermeer rijden wij nu het land door om herinneringen en levensgebeurtenissen vast te leggen. Samen vormen wij nu dus ook een op elkaar afgestemde, en goed geoliede fotografie-superduo.

Melvin houd van experimenteren en dwingt zichzelf keer op keer weer iets nieuws uit te proberen. Melody is een superheldin, letterlijk. Is er iets wat ze niet kan doen? Melvin kan het in ieder geval niet verzinnen.

Graag babbelen wij met je over je bruiloft? Heb je een vraag dat je aan ons wilt stellen? Neem dan eens een kijkje op de pagina met de veel gestelde vragen of neem direct contact met ons op via het contactformulier. Wees niet bang. Wij zijn best gezellig hoor!

NEEM CONTACT MET ONS OP
M
Michael & Janine
1

Wij willen Melvin en Melody hartelijk bedanken voor hun inspirationele fotografie. Een geweldig echtpaar dat inlevingsvermogen, geduld en inzicht heeft in het maken van prachtige foto’s.
- Michael & Janine

Ricardo & Janice
2

Dankzij jullie hebben we beelden van de mooiste dag uit ons leven waar we nog lang van kunnen genieten” Thanks Mel&Mel!
- Janice & Ricardo

SLUIT MENU